Een verpakte bankrekening is een zichtrekening die gepaard gaat met een reeks verzekeringspolissen en andere functies in ruil voor een maandelijkse vergoeding. De extra’s die zij aanbieden variëren van reisverzekeringen en preferentiële spaarrentes tot will-writing en share-dealing diensten.

Onderzoek heeft aangetoond dat de jaarlijkse wereldwijde reisverzekering en pechverzekering de twee meest nuttige en waardevolle voordelen zijn die consumenten worden geboden bij de aankoop van een verpakte bankrekening. Vervolgens is opgemerkt dat u de best buy reisverzekering en best buy breakdown cover voor minder dan de jaarlijkse kosten van een aantal van deze verpakte lopende rekeningen te krijgen.

Om deze rekeningen de moeite waard het geld besteed aan hen, moet u weten dat u ten minste twee van de aangeboden voordelen te gebruiken. Voordat u ervoor kiest om een vergoeding te betalen voor uw bankrekening, vraag jezelf af hoeveel van de voordelen die u zult gebruiken of nodig hebt.

De duidelijkste reden voor het verkeerd verkopen van een verpakte bankrekening is waar de consumenten niet eens beseffen dat ze een verpakte bankrekening hadden, of een oude zichtrekening werd overgeschakeld naar een verpakte rekening zonder dat ze toestemming gaven.

Er zijn echter vele andere redenen waarom deze mogelijk verkeerd zijn verkocht. De meeste verpakte rekeningen omvatten mobiele telefoonverzekering maar het is absoluut de moeite waard het controleren van uw verzekering van de inboedelinboe aangezien u reeds kan worden behandeld. Je hoeft niet twee keer te betalen voor dekking.

Als uw inhoudsbeleid u nog niet dekt, vraagt u hoeveel het zou kosten om het aan uw beleid toe te voegen en dit mee te nemen bij de beslissing of het de moeite waard is om te betalen voor een verpakte account. Het is ook vermeldenswaard dat mobiele telefoon beleid zijn notoir vol met uitsluitingen, die het moeilijk kan maken om te beweren.

Een klein aantal verpakte accounts hebben identiteitsdiefstal verzekering, die meestal bestaat uit een telefonische hulplijn, of identiteitsdiefstal verzekering, die toegang tot uw credit rapporten, noodgeld, en dekking voor onherstelbare verliezen of de kosten van het sorteren van het probleem kan omvatten.

Eigen vervoerverzekering